SLUZBY-BANNER

Financování

Zajistíme nejvýhodnější financování při pořízení nemovitostí. Úzce spolupracujeme s nejvýznamnějšími bankovními domy, specializovanými brokerskými společnostmi a díky dlouholetým zkušenostem na českém hypotečním trhu známe jeho úskalí a nástrahy. Pokud svěříte financování Vaší nemovitosti  do našich rukou, budete příjemně překvapeni profesionalitou týmu hypotečních specialistů PRIMA REALITY a jistě společně nalezneme nejvýhodnější řešení, na míru ušité Vašim potřebám.

Usnadníme Vám orientaci na trhu

Porovnáme a analyzujeme za Vás veškeré smysluplné nabídky všech bankovních domů a pravděpodobně navrhneme řešení, které bude pro Vaši peněženku výhodnější, než přímé nabídky bank.

Zajistíme nejvýhodnější nabídku financování dle vašich požadavků

Díky dlouholeté spolupráci s bankovním sektorem a objemu realizovaných hypoték, poskytujeme klientům nadstandardní bonusy, akční slevy nebo poplatková zvýhodnění.

Maximálně rychlé a efektivní vyřízení hypotéky

Pracujeme rychle, efektivně, kvalitně, víme, kam a na koho se při řešení požadavků klientů obrátit. Celý proces vyřízení v naší režii probíhá bez zbytečných průtahů, nechte jej tedy na nás a našich partnerech a šetřete svůj čas pro rodinu a vaše zájmy.

Administrativu nechte na nás

Poté, kdy nám klient poskytne doklady, prokazující výši příjmů, je veškerá další administrativa, spojená s vyřízením hypotečního úvěru na nás a spolupracujících brokerských společnostech.

O klienty se staráme i po uzavření smlouvy

Samozřejmostí je poskytování kompletního servisu a poradenství po celou dobu trvání úvěru. Končí Vám fixace? S důvěrou se obraťte na naše odborníky, kteří Vám rádi vyjednají aktuálně nejvýhodnější podmínky na trhu.

Banky

ceska-sporitelna hypotecni banka csob
logo expobank unicredit raiffeisen
logo mbank logo oberbank kb
wusenrot hypotecni-banka logo moneta logo equabank
logo sberbank    


Stavební spořitelny

stavebni sporitelny ceska-sporitelna stavebni sporitelny raiffeisen stavebni sporitelny modra-pyramida
stavebni sporitelny wustenrot